top of page
PatroonHartjesGroen.jpg

transformerende coaching

Solange is transformatiecoach waarbij ze lichaamsgerichte coaching technieken gebruikt en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Niet praten, maar doen! Tijdens een sessie kijk ik samen met jou wat je op dit moment bezighoudt en stellen we jouw doel. Mijn doel is om op een liefdevolle manier jou als vrouw in je eigen kracht te zetten zodat je met vertrouwen zwanger kunt zijn, kunt bevallen en het moederschap in kunt gaan. Na 1 sessie zul je direct meer innerlijke rust, positiviteit en vertrouwen ervaren. 

Foto coaching.jpg

Wanneer kan het voor jou werken?

hartje bruin
hartje bruin
hartje bruin
hartje bruin
hartje bruin

Als je zwanger bent en merkt dat je opziet tegen de bevalling of de periode die daarna komt

Als je merkt dat je vastloopt in de verwerking van je bevalling. 

Als je merkt dat je vertrouwen nodig hebt in je rol als moeder en als vrouw. 

Als je meer behoefte hebt aan hechting met je kindje

Als je lichamelijke klachten ervaart welke je niet kunt plaatsen

 

*Soms kan het zijn dat je al bij een coach of psycholoog fijne gesprekken hebt gehad en dat het al heel goed gaat, alleen dat er nog een onderliggend, onrustig gevoel blijft dat je niet goed kunt plaatsen en niet weggaat. Ik begeleid je hierin graag verder om je rust en vertrouwen terug te vinden als vrouw en als moeder. 

Wat houdt het in

De coach sessie is gebaseerd op technieken uit de neurowetenschappen, positieve psychologie, energetische geneeskunde, NLP & epigenetica. Ik geloof namelijk in het aangeboren zelfherstellend vermogen van jouw lichaam en zet daarom zelfherstellende technieken in tijdens de coach sessie. Jouw belemmerende overtuiging (mentaal of fysiek) wordt meestal als een freeze in jouw onderbewust opgeslagen. Spanning hiervan zet zich vaak vast in ons lichaam en uit zich in verschillende klachten zoals bijvoorbeeld angstgevoelens & slapeloosheid. Ik geloof erin dat deze overtuiging in jouw systeem eerder biologisch dan psychologisch is en het beste met lichaamsgerichte technieken kan worden aangepakt. Tijdens een sessie worden oude destructieve patronen/emoties gereset, waardoor jij jezelf bevrijdt van ballast en er direct ruimte ontstaat voor rust, vertrouwen en positieve energie.  

 

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons gerust voor vragen of om een afspraak te maken. ik begeleid je graag naar meer vertrouwen als vrouw & als moeder. 

Mocht je niet bij ons onder controle zijn, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Investering: 180 euro inclusief oefeningen voor thuis en een evaluatie moment na 3 weken

bottom of page