PatroonHartjesGroen.jpg

Onze kracht

Portret Lev-8.jpg

Vertrouwen

Naast dat wij vertrouwen hebben in het natuurlijk proces van zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode, vinden wij het belangrijk dat jullie met vertrouwen in dit proces kunnen staan. We vinden het hierbij belangrijk je te voorzien van goede informatie en nemen hiervoor ruim de tijd.

Image by __ drz __

Kleinschalige zorg

Wij zijn een klein en hecht team van twee verloskundigen waarbij er veel tijd, rust een aandacht is om jullie goed te leren kennen en persoonlijke verloskundige zorg te bieden. Wij hebben per maand maximaal 10-12 zwangeren onder zorg waardoor wij ook deze oprechte aandacht kunnen bieden. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat door deze manier van werken de kans op complicaties afneemt, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt. 

Image by Jill Sauve

Afgestemde zorg

Wij vinden het belangrijk dat we zorg bieden op basis van jullie wensen en verwachtingen. We gaan graag hierover met je in gesprek en hopen dat je je vertrouwd voelt om aan te geven wat jij fijn en belangrijk vindt. Wij denken graag met je mee door je te voorzien van de juiste informatie zodat je weloverwogen keuzes kunt maken en zwanger kan zijn op jullie manier. Ook is er ruimte voor alternatieve en complementaire benadering van gezondheidszorg. 

Image by Camylla Battani

Continue begeleiding

Tijdens de bevalling bieden we continue begeleiding vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Continue begeleiding houdt in dat wij actief aanwezig zijn bij jouw bevalling. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die continue begeleiding kregen meer tevreden terug kijken op hun bevalling, sneller bevallen, minder behoefte hebben aan pijnstilling en minder vaak bevallen door middel van een kunstverlossing of keizersnede.

Image by Jessica Rockowitz

Extra zorg

In onze praktijk bieden wij meer dan de standaard verloskundige zorg.  Zo kun je bij ons terecht voor echo’s, vrouwencoaching, het plaatsen van spiralen, voedingsadviezen, osteopathie, fysiotherapie en een eigen zwangerschapscursus.

 

Vanuit LEV, zijn we er voor jou!

Als vrouw & als moeder!