top of page
PatroonHartjesGroen.jpg

Onze kracht

Foto gewboortewensen.jpg

Vertrouwen

Onze missie is om vertrouwen uit te stralen en iedere (zwangere) vrouw liefdevol te ondersteunen bij wat voor haar belangrijk is. We willen graag dat je jezelf op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de zwangerschap, geboorte en ouderschap. Wij vinden het hierbij belangrijk om jullie te voorzien van goede en betrouwbare informatie en nemen hiervoor ruim de tijd. 

Image by __ drz __

Kleinschalige zorg

Wij zijn een klein en hecht team van drie verloskundigen waarbij er veel tijd, rust een aandacht is om jullie goed te leren kennen en persoonlijke verloskundige zorg te bieden. Wij hebben per maand een maximum aantal zwangeren onder zorg waardoor wij ook deze oprechte aandacht kunnen bieden. 

 

Uit onderzoek is gebleken dat door deze manier van werken de kans op complicaties afneemt, het percentage doorverwijzingen naar het ziekenhuis daalt en de kans op een natuurlijke geboorte toeneemt. 

LEV boekje.jpg

Afgestemde zorg

Wij vinden het belangrijk dat we zorg bieden op basis van jullie wensen en verwachtingen. We gaan graag hierover met je in gesprek en hopen dat je je vertrouwd voelt om aan te geven wat jij fijn en belangrijk vindt. Wij denken graag met je mee door je te voorzien van de juiste informatie zodat je weloverwogen keuzes kunt maken en zwanger kan zijn op jullie manier. Ook is er ruimte voor alternatieve en complementaire benadering van gezondheidszorg. 

Image by Camylla Battani

Continue begeleiding

Tijdens de bevalling bieden we continue begeleiding vanaf het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Continue begeleiding houdt in dat wij actief aanwezig zijn bij jouw bevalling. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die continue begeleiding kregen meer tevreden terug kijken op hun bevalling, sneller bevallen, minder behoefte hebben aan pijnstilling en minder vaak bevallen door middel van een kunstverlossing of keizersnede.

Echo plaatje kijken.jpg

Extra zorg

In onze praktijk bieden wij meer dan de standaard verloskundige zorg.  Zo kun je bij ons terecht voor echo’s, vrouwencoaching, het plaatsen van spiralen, voedingsadviezen, osteopathie, fysiotherapie en een eigen zwangerschapscursus. Daarnaast hebben wij een vast team van nog meer zorg professionals om ons heen. 

 

Vanuit LEV, zijn we er voor jou!

Als vrouw & als moeder!

bottom of page