top of page
PatroonHartjesGroen.jpg

Zwangerschaps verlies 

De eerste weken van de zwangerschap zijn vaak leuk, maar ook spannend en onzeker. Soms kan het zijn dat het vroeg in de zwangerschap mis gaat. Weet dat wij er zijn om een luisterend oor te bieden en je van informatie te voorzien over wat je kunt verwachten.

Image by Priscilla Du Preez

Herstel en verwerking

Lichamelijk herstellen de meeste vrouwen binnen een paar weken van een miskraam. Geestelijk vraagt dit vaak meer tijd. Elke vrouw gaat hier anders mee om. Verdriet, schuldgevoel, boosheid, ongeloof en een gevoel van leegte zijn veel voorkomende emoties. Probeer erover te praten met je partner, vrienden of familie. Of zoek hulp als je merkt dat je meer ondersteuning nodig hebt. Weet dat wij er zijn om een luisterend oor te bieden. Wij denken graag met je mee. 

Meer informatie lees je in deze folder.

[ Mocht je behoefte hebben naar meer begeleiding, dan verwijzen we naar Marije Cox, miskraam coach. Zij helpt graag om de band met je verloren kindje te bewaren in de herinnering op de manier die bij jou of jullie past, zodat je weer opnieuw kunt genieten en vertrouwen hebt in de toekomst. ] 

Begeleiding bij verwerking

[ Mocht je behoefte hebben naar meer begeleiding, dan verwijzen we naar Marije Cox, miskraam coach. 

Marije heeft jarenlange ervaring als verloskundige en verpleegkundige, maar haar hart ligt nu bij het begeleiden van ouders als miskraamcoach in Praktijk Cox.

Ze heeft een praktisch programma dat echt werkt en ouders in korte tijd de nodige steun biedt.
Marije staat bekend om haar warme aanpak en begripvolle begeleiding. Ze is er om ouders door de lastige periode na een verlies in de zwangerschap te begeleiden, meteen effectieve aanpak die zich ruimschoots in de praktijk bewe zen heeft.

Marije ondersteunt ouders op zo’n manier dat zij, ondanks het pijnlijke verlies, weer met vertrouwen kunnen functioneren in hun gezin en op hun werk. Door hen te begeleiden bij het zetten van concrete stappen, draagt Marije bij aan het herstellen van zelfvertrouwen en veerkracht.

Wat haar aanpak uniek maakt, is de combinatie van praktische hulp en de persoonlijke aandacht voor de individuele behoeften van
ouders die een verlies hebben meegemaakt.

 

harten
bottom of page