top of page
PatroonHartjesGroen.jpg

Over ons

222A1427 kopie.jpg

Ilja & Dominique over Solange 

Toen wij Solange voor het eerst ontmoette vielen direct haar spontaniteit, enthousiasme en mooie visie op.

Persoonlijke (verloskundige) zorg, in een kleinschalige praktijk, met veel tijd en aandacht voor jou als vrouw en moeder was haar droom. Niet snel nadat Ilja en Solange elkaar leerden kennen kwam deze droom uit en startte zij samen LEV.

Verloskunde en alles hieromheen is haar grote passie en dat zie je overal in terug. Zij vindt het bij alles wat ze doet belangrijk om aan te sluiten bij ieders wensen. Ze luistert graag, stelt fijne vragen en geeft nuttige adviezen.

Solange straalt veel rust uit en vindt het belangrijk om je vertrouwen mee te geven en je in je eigen kracht te zetten (en dat kan ze goed!).
Het werken in een kleinschalige praktijk waarbij persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend is, past bij haar karakter.

In haar vrije tijd is Solange regelmatig te vinden op het hockeyveld, de yogamat of in de stad voor een lekker koffietje. 

Je zult Solange niet snel stil zien zitten, want het is echt een bezige bij. Zo is ze in onze praktijk naast verloskundige ook coach, geeft ze onze zwangerschapscursus (tip: doen!) en plaatst ze spiralen. 

Kortom; Solange is een hele fijne, enthousiaste, lieve, creatieve collega en verloskundige!

222A1477 kopie.jpg

Solange & Dominique over Ilja 

Verloskundige zorg bieden in alle rust, met veel enthousiasme, liefde én een portie nuchterheid is wat Ilja het liefste doet! Als echte Rijenaar is het werken in een kleine dorpspraktijk dan ook een feestje! Ze vindt het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Zorg waarbij er tijd en ruimte is om oprechte interesse te tonen en persoonlijke begeleiding te bieden, past hier natuurlijk perfect bij!

 

Ilja vind het belangrijk dat je zwanger kunt zijn op jouw manier. Met haar natuurlijke kijk op zwangerschap en geboorte vindt ze het belangrijk je goed te informeren en denkt ze graag met jullie mee. Door de rust en warmte die ze uitstraalt voel je je snel veilig en vertrouwd bij haar en weet je dat alles bespreekbaar is. In 2020, 2022 & 2023 mocht zij zelf moeder worden en is dus een echte ervaringsdeskundige ;) 

Ilja maakt met veel plezier medische- en pretecho’s waarbij ze de tijd neemt en jullie volop kan laten genieten van mooie plaatjes van jullie kindje. Ze vind het belangrijk om nieuwe verloskundigen op te leiden zodat zij met net zoveel passie, liefde en plezier dit vak kunnen gaan uitoefenen later! Ook vind ze het erg leuk om spiralen te plaatsen! Als collega zorgt Ilja voor de structuur. Achter de schermen houdt ze zich dan ook actief bezig met vergaderingen, kwaliteitsverbeteringen en financiën.

Wij zijn blij en dankbaar dat we met zo’n liefdevolle en enthousiaste verloskundige mogen samenwerken en dat ze jullie mag begeleiden in vaak één van de meest bijzondere en indrukkende momenten uit jullie leven. 

222A1458 kopie.jpg

Ilja & Solange over Dominique van Kuijk

Enthousiast, gezellig, positief en meelevend zijn de woorden die Dominique omschrijven:

Deze waardevolle collega is sinds februari 2022 een vast gezicht binnen onze praktijk LEV! 

 

Dominique heeft jaren lang in deze regio gewerkt, maar was opzoek naar meer persoonlijke zorg en is toen aangesloten bij team LEV.  Als verloskundige vindt zij het belangrijk dat jullie positief terugkijken op de bijzondere periode van zwanger zijn, bevallen en het beginnend ouderschap. Ze vindt het fijn om uitgebreid de tijd voor jullie te hebben en verder te kijken dan alleen de medische controles. Juist dat gezellige kletspraatje, of die waardevolle gesprekken waar meer tijd voor is: dat maakt dat Dominique werken in een kleine praktijk zo fijn vindt! Dominique kan goed luisteren en neemt hierbij alle tijd om zorg te bieden aangepast op jullie persoonlijke situatie. Dit zodat zij passende adviezen kan geven en jullie vertrouwen kan meegeven in dit bijzondere proces. 

 

Naast verloskundige is Dominique ook basis-, 13- en 20 weken echoscopiste. Naast de algemene controles, kun je Dominique dus tegenkomen bij de medische- en pretecho’s. Ze vindt dit een leuke aanvulling op haar werk en geniet ervan om jullie mooie kindjes in beeld te brengen! 

 

In haar vrije tijd vindt Dominique het fijn om tijd te hebben met haar vrienden en vriend, is ze sportief met tennis competenties en houdt ze ervan om muziek te maken met haar trompet!

 

Een hele fijne, gezellige, lieve collega en een feestje om mee te mogen samenwerken!  

5fa5be62-d65f-4519-8d3a-fe0bf6efc82c.jpg

Extra Versterking 

Wij hebben één verloskundige die al onze vakantiedagen, scholingsdagen opvangt. 

Dit is Joyce van Seters. Joyce vindt het heel fijn om uitgebreid de tijd voor jullie te nemen en een luisterend oor voor jullie te zijn. Het is een echte kletskous, weet goede vragen te stellen en kan enorm genieten als ze weer aanwezig mocht zijn bij een prachtige geboorte.

 

 Zij zal per week één spreekuur en één dienst opvangen om jullie ook te leren kennen. Tijdens vakantie/scholingsdagen zal zij vaker werken. 

 

Dit maakt dat er altijd een vaste verloskundige is die dezelfde visie en werkwijze heeft als ons. 

 


 

bottom of page