PatroonHartjesGroen.jpg

Over ons

Portret Lev-6.jpg

Ilja over Solange 

Toen ik Solange voor het eerst ontmoette vielen mij direct haar spontaniteit, enthousiasme en mooie visie op.

Persoonlijke (verloskundige) zorg, in een kleinschalige praktijk, met veel tijd en aandacht voor jou als vrouw en moeder was haar droom. Niet snel nadat we elkaar leerden kennen kwam deze droom uit en startte wij samen LEV.

Verloskunde en alles hieromheen is haar grote passie en dat zie je overal in terug. Zij vindt het bij alles wat ze doet belangrijk om aan te sluiten bij ieders wensen. Ze luistert graag, stelt fijne vragen en geeft nuttige adviezen.

Solange straalt veel rust uit en vindt het belangrijk om je vertrouwen mee te geven en je in je eigen kracht te zetten (en dat kan ze goed).
Het werken in een kleinschalige praktijk waarbij persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend is, past bij haar karakter.

In haar vrije tijd is Solange regelmatig te vinden op het hockeyveld, de yogamat of in de stad voor een lekker koffietje. Momenteel woont ze samen met haar vriend in Breda, maar wie weet dat ze binnenkort ook wel richting het mooie Rijen verhuisd.

Je zult Solange niet snel stil zien zitten, want het is echt een bezige bij. Zo is ze in onze praktijk naast verloskundige ook coach, geeft ze onze zwangerschapscursus (tip: doen!) en is zij degene die spiralen plaatst. Daarnaast heeft ze haar eigen podcast met betrouwbare en laagdrempelige informatie over zwangerschap en bevallen bij Zwanger & Zo de podcast. In vormgeven, instagram en facebook is zij helemaal thuis, alle berichten komen dan ook uit haar hand.

Kortom; Solange is een hele fijne, enthousiaste, lieve, creatieve collega en verloskundige!

Portret Lev-5.jpg

Solange over Ilja 

Verloskundige zorg bieden in alle rust, met veel enthousiasme, liefde én een portie nuchterheid is wat Ilja het liefste doet! Als echte Rijenaar is het werken in een kleine dorpspraktijk dan ook een feestje! Ze vindt het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Zorg waarbij er tijd en ruimte is om oprechte interesse te tonen en persoonlijke begeleiding te bieden, past hier natuurlijk perfect bij!

 

Ilja vind het belangrijk dat je zwanger kunt zijn op jouw manier. Met haar natuurlijke kijk op zwangerschap en geboorte vindt ze het belangrijk je goed te informeren en denkt ze graag met jullie mee. Door de rust en warmte die ze uitstraalt voel je je snel veilig en vertrouwd bij haar en weet je dat alles bespreekbaar is. In maart 2020 werd zij voor het eerst moeder en is dus een echte ervaringsdeskundige ;) 

Als collega zorgt Ilja voor de structuur. Achter de schermen houdt ze zich dan ook actief bezig met vergaderingen, kwaliteitsverbeteringen en financiën. Daarnaast maakt zij met veel plezier de medische- en pretecho’s waarbij ze de tijd neemt en jullie volop kan laten genieten van mooie plaatjes van jullie kindje. Ook het plaatsen van implanons is een van de taken die Ilja gaat uitvoeren binnen de praktijk. Als laatste vindt ze het belangrijk om nieuwe verloskundigen op te leiden zodat zij met net zoveel passie, liefde en plezier dit vak kunnen gaan uitoefenen later!

Ik ben blij en dankbaar dat ik met zo’n liefdevolle en enthousiaste verloskundige mag samenwerken en dat ze jullie mag begeleiden in vaak één van de meest bijzondere en indrukkende momenten uit jullie leven.