top of page
PatroonHartjesGroen.jpg

KINDERWENS

Heb je een kinderwens? Wil je graag zo goed mogelijk aan een zwangerschap beginnen? Of Heb je vragen over zwanger worden? Dan ben je bij ons van harte welkom. Het is goed om voorafgaand van de afspraak de vragenlijst op www.zwangerwijzer.nl in te vullen en deze ons toe te sturen.

 

Zo kunnen wij ons goed voorbereiden om jullie de juiste begeleiding en adviezen te geven die gericht is op jullie persoonlijke situatie. Indien bepaalde angsten je tegenhouden om zwanger te raken, kunnen we je ook middels coaching verder helpen. 

Image by Kelly Sikkema

Als zwanger worden langer duurt dan gehoopt

Misschien ben je al een tijdje bezig om zwanger te worden en is het helaas nog niet gelukt. Wij zijn er voor jou als je hier vragen over hebt of als je wat informatie met ons door wil nemen. Voel je vrij om contact op te nemen. Ook is er een mogelijkheid om je middels coaching verder te helpen. 

 

Als het na een jaar proberen nog niet is gelukt om zwanger te worden, kunnen jij en je partner doorverwezen worden naar een gynaecoloog voor verder onderzoek. Er zal gekeken worden of er een oorzaak is voor het uitblijven van de zwangerschap. Indien nodig kan een fertiliteitstraject (traject om zwanger te worden) opgestart worden. Zowel wij als de huisarts kunnen jullie zo nodig doorverwijzen naar een gynaecoloog. 

Meer informatie

Overige informatie vind je op deze website en/of in deze boeken:

PatroonHartjesGroen.jpg
PatroonHartjesGroen.jpg

Boeken

Hormoonbalans voor vrouwen

~

Ralph Moorman

Beschuit met muisjes

~

Marije Vermaas en Martine van Blaaderen. 

InNESTeling, zwanger worden en blijven

~

Rika Lukac 

bottom of page